Combi keuring

Een combikeuring bestaat uit een PMO-keuring (voorheen PAGO) gecombineerd met een rijbewijskeuring. De cao-partijen hebben in 2006 afgesproken om de afzonderlijke rijbewijskeuring en de PMO zoveel mogelijk te combineren middels een combikeuring. Deze afspraak loopt vooruit op de aankomende beperking van de geldigheidsduur van het C-rijbewijs van 10 jaar naar 5 jaar.  In de cao is inmiddels vastgelegd dat naast de kosten van de PMO ook de kosten van de combikeuring voor rekening van de werkgevers komt.

Bij het gemeentehuis of stadsdeelkantoor kunt u een Eigen Verklaring formulier halen. Dit ingevulde formulier dient u mee te nemen naar uw keuring.

De Combikeuring wordt deels ( € 50,00) gesubsidieerd van uit de SOOB-premie. Stuur hiervoor een kopie gezondheidsverklaring, kopie rekening en uw SOOBnummer naar: Gezond Transport ( voorheen BGZ weg vervoer) postbus 221, 2800 AE Gouda


De combikeuring  bestaat uit:
- Beoordeling van de vooraf ingevulde Eigen verklaring;
- Gesprek met de arbo-arts of bedrijfsarts;
- Bloeddrukmeting in rust;
- Oog onderzoek (gezichtsscherpte en gezichtsvelden); neem u bril of contactlenzen mee)
- Gehoor onderzoek;
- Urine onderzoek op aanwezigheid van glucose (suiker);
- Lichamelijk onderzoek door arts (coördinatie, evenwicht);
- Invullen van het Geneeskundig verslag bij de Eigen verklaring
- Bespreking vragenlijst met bedrijfsarts.
- Biometrie: lengte/gewicht/bloeddruk
- Longfunctie test
- Lichamelijk onderzoek
- Individuele terugkoppelingEen afspraak maken? Bel 06-52519560, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.